Deze zomer waren we in Madagaskar beland, een prachtig land met een unieke flora en fauna. Ook de stranden en zee rondom het eiland zijn werkelijk prachtig mooi.

Op Nosy Be, een eiland ten Noorden van Madagaskar zou ik mijn kans krijgen om te gaan vissen. De big game boot welke aanwezig was viel even buiten mijn budget om te huren, daarom maar een lokale visser, touroperator, gids, kok en kapitein (eigenlijk alles behalve Engels sprekend) afgesproken om te gaan vissen samen met mijn zoon Hugo. Om 06:30 afgesproken om te vertrekken en zoals afgesproken stond hij helemaal klaar om te vertrekken op de afgesproken plek aan het strand.

Op de heen weg was het al een spektakel walvissen die hun staart lieten zien en dolfijnen welke mee zwommen met de boot, Hugo en mijn dag niet meer verpest worden na het aanschouwen van dit spektakel.

Omdat Hugo mee was zijn we niet te ver gegaan en ons vooral bezig gehouden met bodemvisserij, over de gehele dag heel leuk vis gevangen en wat nieuwe vissoorten op mijn lijstje erbij kunnen zetten.

Groet SCHL144