Vandaag iets later afgesproken dan vorige week omdat we tocht dichtbij zouden gaan vissen, een paar makrelen vangen stond voor mij vandaag in ieder geval op de planning.

De dag begon wel met een beetje tegenslag, een vismaat met een stukkende auto, de sluis met een defect waardoor hij niet kon schutten. Dus nu nog iets later dan gepland richting de wrakken. Gelukkig was de zee zo vlak dat de gashendel 90 graden naar voren gedrukt kon worden en binnen no time waren we op de eerste wrakken waar wel wat vis zat maar overheerst werd door de horsmakreel.

Uit eindelijk toch weer geëindigd in het Engels sprekende gebied voordat we wat gul konden vangen, de makreel zat wel dichterbij BTW. Vandaag ook weer een mooie pollak gevangen op een pilker van 100 gram met een assist hook system eraan. De assist hook heeft een grote aantrekkings kracht op de vis omdat deze uitgerust is met natuurlijke veren en fluorescerend draad. Tevens een groot voordeel ten opzichte van een dreg is dat je praktisch nooit meer aan het wrak vast komt te zitten.

Hieronder een link naar de assist hooks.

BKK ASSIST HOOK – MODEL SF8070

Mail naar info@vishakenshop.nl voor uw speciale “hontbos ledenkorting” uw krijgt dan een kortingscode van 15% KORTING op alle artikelen.

Groet SCHL144