Beste Leden,

Graag nodig ik jullie namens het bestuur uit voor de informatieavond op dinsdag 17 oktober. Wij maken graag van deze gelegenheid gebruik om jullie onder het genot van een kopje koffie bij te praten over de laatste ontwikkelingen.

Ook vragen we deze avond aan de leden met boot zich in te schrijven voor de “trekker instructiedagen” op zaterdag 11 of zaterdag 18 november. Op deze dagen krijgen de leden met boot (in ongeveer een uur per groepje) instructie over het rijden met de trekker. De leden die hieraan hebben deelgenomen krijgen na afloop een nieuwe sleutel en kunnen gebruik gaan maken van de faciliteiten.

De informatieavond zal plaatsvinden op strandpaviljoen Luctor et Emergo op Camperduin. Jullie zijn vanaf 20.00 uur van harte welkom.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur.

Marit Vestering-Butter

(secretaris)